Hogyan távolíthatjuk el a „Folytatás figyelését” a Netflixből


A „Figyelem folytatása” egy olyan rész a Netflix, amely megjeleníti a műsorokat és filmeket -ről, amelyet a közelmúltban figyeltél a webhelyen. Ha a nézőélmény megszakad, akkor ezzel a szekcióval gyorsan felvetheti kedvenc műsorait, ahonnan abbahagyta.

Ennek a szakasznak az a hátránya, hogy felsorolja azokat a műsorokat is, amelyeket nem tett nem tetszik. Ennek oka az, hogy a lista tartalmazza a megnézési előzmények összes műsorát, és bármit, amit valaha is megtekintettél a webhelyen.

Ha ez a szakasz valamilyen okból nem tetszik, eltávolíthatja „Folytassa a figyelést” a Netflix -ből az alább látható módon.

Távolítsa el a „Figyelemmel kísérés” a Netflix Phone App használatával

Az eltávolításhoz A Netflix „Folytasd a figyelést” című részben törölnie kell az elemeket a Netflix figyelési előzményeiből. Miután ezt megtette, a továbbiakban nem sorolja fel azokat a műsorokat a „Figyelés folytatása” szakaszban, amíg nem kezdje el újra a műsorok lejátszását.

  1. Indítsa el a Netflixalkalmazást a telefonján, és érintse meg azt a profilt, amelyet a műsorok nézéséhez használ.
    1. Érintse meg a Többa képernyő alján.
      1. Válassza ki a következő képernyőn azt a beállítást, amelyben a Fiókfelirat szerepel.
      2. <ábra class = "nagyméretű igazítás">
        1. Görgessen egészen lefelé, és keresse meg profilját a listában. Érintse meg profilját, keresse meg a Tevékenység megtekintéselehetőséget, majd érintse meg a mellette lévő Nézetlehetőséget.
        2. <ábra class =" nagyméretű igazítás ">
          1. Meg fogja látni a Netflix nézési előzményeit. Ezek olyan műsorok és filmek, amelyeket ezen a platformon néztek. Egy elem eltávolításához a „Figyelés folytatása” szakaszból érintse meg a listában az elem mellett található ikont.
            1. Az alkalmazás mondja el, hogy a kiválasztott műsor eltávolításra kerül az előzményekből.
            2. Ha egy egész sorozatot el akarja távolítani a „Folytatás folytatása” szakaszból, érintse meg a Sorozat elrejtéseelemet. A listában nem jelennek meg a kiválasztott sorozat egyik epizódja a Netflix „Figyelemmel kísérés” sorában.
              1. Ha eltávolítani akarja teljesen a „Netflix“ „Figyelés folytatása” szakaszát, majd el kell rejtenie az összes műsorát. Görgessen le az aktuális képernyőn, és koppintson a Mindent elrejtelemre.
                1. Az elemek eltávolítása a „Figyelés folytatása” szakaszból eltart egy ideig, de általában 24 óránál kevesebb.
                2. A módosításokat az összes eszközén szinkronizáljuk, és a szakaszt eltávolítjuk a Netflix-fiók minden részéről.

                  Eltávolítja a „Figyelemmel kísérés folytatása” funkciót a Netflix webes verzió használatával

                  Eltávolíthatja a „Figyelemmel kísérés” szakasz a Netflix használatával webes verzióját is. Ez egy ideális módszer, amelyet akkor lehet használni, ha nagyszámú műsor és film van, amelyekkel eltávolíthatja a nézési előzményeket.

                  Az asztali verzióban történő navigálás sokkal könnyebbé teszi a folyamatot.

                  1. Nyisson meg egy új fület a böngészőben, és lépjen a Netflix oldalra. Jelentkezzen be fiókjába, ha még nincs bejelentkezve.
                  2. Kattintson a profilra, amelyet a webhely tartalmának megnézésére és folytatására használ.
                  3. <ábra osztály = "nagy méretű aligncenter">
                    1. Kattintson a profilikonra a jobb felső sarokban, és válassza a Fióklehetőséget. Megnyitja a fiókbeállítási menüt.
                    2. <ábra osztály = "nagyméretű aligncenter">
                      1. Görgessen le, keresse meg profilját, kattintson rá, és válassza a Nézet mellett, ahol a Tevékenységek megtekintésefelirat szerepel. Akkor eljut a Netflix előzmények oldalára.
                        1. Megjelenik a Netflixben megtekintett műsorok és filmek listája. . Kattintson annak a műsornak a ikonjára, amelyet el szeretne távolítani a „Folytatásról”, és azt eltávolítani fogja.
                          1. kattintson a teljes sorozatra, kattintson a sorozat egyik epizódja melletti ikonra, és válassza a Sorozat elrejtéselehetőséget.
                          2. <ábra class = "aligncenter méret-nagy">
                            1. Ha egyáltalán nem akarja a „Folytatás figyelése” jeleket a Netflix fő képernyőjén, görgessen egészen lefelé a figyelési előzményekben, és kattintson a Mindent elrejtlehetőségre. Az összes előadást elrejti a „Figyelem folytatása” szakaszban.

                            Mivel a „Folytatás figyelése” részben nem jelenik meg semmilyen műsor, a Netflix eltávolítja a egész szakasz egésze.

                            Használjon más profilt a tartalom megnézéséhez

                            Az egyik ok, amiért egyes felhasználók úgy döntöttek, hogy eltávolítják a „Folytatás figyelését” a Netflixből, hogy nem Nem akarja, hogy bizonyos nézett műsorok megjelenjenek a listában. Ha ezért eltávolítja a szakaszt, akkor valójában más profilt is használhat a kívánt eléréséhez.

                            A Netflix a felhasználók figyelési előzményeit profilok szerint választja el egymástól, és ha az egyes műsorokhoz más profilt használ, akkor ezek a műsorok nem jelennek meg a fő profilod „Figyelés folytatása” részében.

                            Új profil létrehozása a Netflix-en

                            1. Menjen át a Netflix webhelyre, és jelentkezzen be fiókjába.
                            2. Válassza ki a jelenlegi profilját a képernyőn megjelenő listából.
                            3. Kattintson a profilikonra a jobb felső sarokban, és válassza a Profilok kezeléselehetőséget. Ez lehetővé teszi profilok megtekintését és hozzáadását a fiókjához.
                              1. Válassza ki a Profil hozzáadásalehetőséget. a következő képernyőn.
                              2. <ábra osztály = "nagy méretű aligncenter">
                                1. A Netflix megkérdezi, hogy írjon be egy nevet az új profilhoz. Írjon be egy nevet, jelölje be a Gyerekmezőt, ha ez egy gyerek profil (ha csak gyerekbarát tartalom -t akar), majd kattintson a Folytatáslehetőségre.
                                2. <ábra class = "aligncenter méret nagy">
                                  1. A profil azonnal hozzáadódik a fiókjához. A képernyőn látható profillistából kiválaszthatja, hogy megnyissa.
                                  2. Profil törlése a Netflix-fiókból

                                    Ha befejezte a másodlagos profilban szereplő műsorok nézését, érdemes törölni azt, így senki sem férhet hozzá ehhez a profilhoz, és megnézheti, mit néztek vele.

                                    1. Indítsa el a Netflix a böngészőben, és kattintson a ceruza ikonra a másodlagos profil képén.
                                      1. A következő képernyőnek három gombja van az alján. Kattintson a Profil törlésefeliratra, hogy eltávolítsa a profilt a fiókjából.
                                        1. A Netflix megkérdezi, hogy valóban törölni szeretné a profilt és az ahhoz kapcsolódó összes adatot. Kattintson a Profil törlésegombra a profil eltávolításához.
                                          1. A profil eltűnik a fiókjából az összes eszköze.
                                          2. Tudta eltávolítani a „Folytatódik a figyelés” menüpontot a Netflix -ről? Problémái voltak? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben.

                                            Related posts:


                                            19.05.2020